L'assemblea de CiU ratifica la nova executiva paritària de la federació, copresidida per Bonastre i Montes


  • Comparteix:

La nova executiva es planteja com a repte mantenir l'alcalde de la ciutat

La nova executiva es planteja com a repte mantenir l'alcalde de la ciutat

CiU de Sant Cugat ha renovat la seva executiva amb l'objectiu d'adaptar-se als nous estatuts que la federació nacionalista va aprovar a Tarragona. Ramon Bonastre, de CDC, i Salvador Montes, d'UDC, comparteixen des d'aquest dimarts la presidència de la federació a la nostra ciutat. L'executiva estarà integrada per un total de 10 persones, 5 de cada partit, que es plantegen com a objectius principals mantenir-se a l'alcaldia de Sant Cugat i contribuir a la recuperació del govern de la Generalitat.

L'assemblea de CiU ha ratificat per unanimitat aquesta nova executiva, que s'ha adaptat als nous estatuts de la federació aprovats a Tarragona. La principal novetat és que, a partir d'ara, la secció local està encapçalada per una copresidència, formada pel president de CDC, Ramon Bonastre, i el d'UDC, Salvador Montes. L'executiva, formada per 10 persones, és paritària i preveu una certa flexibilitat pel que fa a la seva composició, que podria variar en funció dels temes a tractar.

El president de CDC, Ramon Bonastre, explica que aquests canvis organitzatius no desviaran la federació nacionalista dels seus objectius bàsics, que són continuar governant Sant Cugat i recuperar la Generalitat.

Ramon Bonastre

Tenim un repte molt important. Volem mantenir l'alcaldia, tenim projecte i il·lusió. També volem contribuir des de Sant Cugat a recuperar el govern de la Generalitat.


De la seva banda, el president d'UDC, Salvador Montes, assegura que a Sant Cugat les relacions entre els dos partits que conformen la federació de CiU són correctes i fluïdes.

Salvador Montes

Som una població on la relació entre CDC i UDC és bastant fluïda i no hi ha tensió, com en altres poblacions. Treballem per un objectiu comú, que és aconseguir la majoria a les eleccions a l'alcaldia.


La federació encara no ha decidit qui serà el cap de llista a les eleccions municipals del 2007. El proper mes de maig o juny, CiU organitzarà el segon congrés de ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.