Puigcercós posa la tasca d'ERC a Sant Cugat i el pacte amb CiU com a referència per altres municipis


  • Comparteix:

El secretari general d'ERC ha assegurat que la remodelació del tripartit indica una voluntat del tripartit de continuar tota la legislatura

El secretari general d'ERC ha assegurat que la remodelació del tripartit indica una voluntat del tripartit de continuar tota la legislatura

El secretari general d'ERC, Joan Puigcercós, considera molt satisfactori i un model a seguir el pacte de govern entre CiU i ERC a la nostra ciutat. Així ho ha assegurat en declaracions a aquesta emissora Pel que fa a l'actualitat política catalana, Puigcercós ha afirmat que la remodelació del govern, que ha afectat a 2 conselleries d'ERC, respon a l'objectiu d'impulsar més aquests departaments i que indica una clara voluntat del tripartit d'acabar la legislatura.

Durant una visita a la nostra ciutat, el secretari general i portaveu al Congrés d'ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat ser molt optimista davant la tasca dels republicans a Sant Cugat i davant els resultats del pacte de govern amb CiU.

Puigcercós ha remarcat que Sant Cugat és una ciutat que està creixent molt i que planteja molts reptes i ha afegit que la gestió de la secció local d'ERC és una referència per al partit.

Joan Puigcercós

El nivell d'entesa, el resultat de la feina que s'està fent són satisfactoris. Sant Cugat és una ciutat que ha crescut molt, que pot representar diferents problemàtiques i la gestió que estan fent des d'ERC per nosaltres és una referència a la resta de municipis de Catalunya de com podem treballar


Pel que fa a l'actualitat política catalana, el secretari general d'ERC ha explicat que la remodelació del govern català impulsada per Pasqual Maragall és una actuació lògica d'un govern que vol donar un major impuls a algunes àrees. Puigcercós ha deixat clar que des del partit estan plenament satisfets de la tasca duta a terme pels consellers sortints d'ERC, Carles Solà i Joan Carretero, dels quals ha apuntat que el partit no pot ni vol prescindir.

Joan Puigcercós ha volgut apuntar també que aquesta remodelació indica una clara voluntat del tripartit d'acabar la legislatura, malgrat les diferents postures davant el projecte d'Estatut i el referèndum.

Joan Puigcercós

A ningú no l'enganya que aquesta remodelació està marcant un camí, ve adir que s'acabarà la legislatura, que era un dels debats que hi havia. Crec que tot indica que la voluntat del govern de la Generalitat és acabar la legislatura


En relació al projecte d'Estatut i a la postura que adoptarà ERC davant el referèndum, Puigcercós ha explicat que la setmana vinent la direcció del partit definirà la postura, però ja ha apuntat que l'opció de l'abstenció s'apunta com una manera de participar i de deixar clar al mateix temps que cal anar més enllà, combatre l'actitud del PP 'en contra de Catalunya' i continua treballant per assolir finalment una sobirania.

Aquesta és l'única manera, ha dit, que Catalunya pugui afrontar reptes importants com la deslocalització industrial, la immigració, la identitat del país i la capacitat de poder crear polítiques d'infraetsructures i telecomunicacions que ens facin més competitius.

El secretari general d'ERC ha fet aquestes declaracions en el marc d'una entrevista a Ràdio Sant Cugat que s'emetrà íntegrament aquest proper dimarts al magazín 'Sant Cugat a Fons'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.