Maragall visita dissabte Sant Cugat per cloure la convenció de Ciutadans pel Canvi


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, clourà aquest dissabte a Sant Cugat la setena convenció de Ciutadans pel Canvi (CpC), que tindrà com a lema 'La convivència a debat'. Diversos ponents, entre els quals el catedràtic de Ciència Política Joan Botella, reflexionaran sobre les relacions familiars, socials, polítiques, generacionals i ètniques.

Consensuar propostes de futur per aconseguir una millor convivència és un dels principals objectius de la trobada, que tindrà lloc aquest dissabte a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat. I és que una de les prioritats de Ciutadans pel Canvi, la plataforma nascuda el 1999 per donar suport a la candidatura de Pasqual Maragall, és promoure el debat a la societat civil i fomentar la participació ciutadana. Escoltem el diputat de CpC Toni Comín.

Toni Comín

La primera prioritat de CpC és promoure el debat i ho fem de forma innovadora amb igualtat de condicions entre socis i no socis


La convenció farà servir una metodologia innovadora, que té l'objectiu de plantejar els escenaris de futur que es preveuen sobre els diferents temes, determinant quins són els més desitjables i també quines actuacions caldria engegar per arribar-hi.

Per fer aquest procés participatiu, la convenció es dividirà en comissions. L'escriptora Gemma Lienas encapçalarà la comissió de Convivència entre Generacions, l'arquitecte David Mackay conduirà la de Convivència amb l'Entorn i el director del Grup de Recerca de Teoria Política, Ferran Requejo, moderarà la de Convivència entre Cultures.

A partir d'aquests grups de treball, l'objectiu és fer propostes concretes i assumibles pels governs. Ho explica el regidor de CpC a l'Ajuntament de Sant Cugat, Pau Calsamiglia.

Pau Calsamíglia

Volem fer debat i propostes als Parlaments que prosperin en proposicions de llei que millorin la qualitat de vida als ciutadans.


Les sessions de treball se celebraran al CMSC. L'acte inaugural, a càrrec del catedràtic de Ciència Política, Joan Botella, i la cloenda amb el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, tindran lloc al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.