El PSC reclama amb urgència un Pla d'Equipaments de la ciutat


  • Comparteix:

El PSC urgeix l'equip de govern a definir el Pla d'Equipaments de la ciutat a partir de setembre. Segons el portaveu socialista, Salvador Gausa, cal planificar els nous serveis públics de la ciutat per garantir que creixin acompassadament amb el desenvolupament urbanístic de Sant Cugat.

El grup municipal socialista considera que Sant Cugat està experimentat un dels creixements urbanístics més importants de Catalunya, i que les noves centralitats acabaran de configurar el model de la nostra ciutat. Per això reclamen que la ciutat també creixi, equilibradament, en serveis a les persones, i insten el govern municipal a presentar quan abans un Pla de nous equipaments. Salvador Gausa és el portaveu municipal del PSC:

Salvador Gausa

Critiquem que, mentre s'ha planificat el creixement urbanístic, ha faltat una planificació dels equipaments


Segons Salvador Gausa, la planificació dels nous equipaments és especialment urgent pels districtes com La Floresta i Les Planes, per garantir un equilibri territorial dins del municipi:

Salvador Gausa

Al centre de la ciutat també hi manquen serveis, però als districtes les mancances encara són més importants


El PSC considera que l'Ajuntament va assumir el compromís de planificar aquests nous serveis al ciutadà arran del principi d'acord sobre el creixement de la ciutat a què va arribar el PSC amb l'equip de govern, el maig del 2005.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.