Les JSC constaten que algunes ciutats estan al límit d'absorció d'immigrants


  • Comparteix:

L'Escola de Formació Àngel Casas de les Joventuts Socialistes (JSC) de Sant Cugat constata que algunes ciutats estan al límit d'absorció d'immigració. Les jornades, en què han participat 45 persones, també han conclòs que és necessari que els immigrants participin en el funcionament de l'Estat del Benestar, mitjançant l'assumpció de drets i deures.

L'escola formativa de la branca juvenil del PSC ha tingut lloc aquest cap de setmana. La primera jornada s'ha dedicat al fenomen migratori, amb la participació de la secretària d'Immigració de la Generalitat, Consol Prados. Les joventuts socialistes s'han mostrat partidàries de la interculturalitat en comptes de la multiculturalitat. A les jornades, també s'hi han reclamat més polítiques socials per cohesionar la societat.

Escoltem el primer secretari de les JSC de Sant Cugat, David Gutiérrez.

David Gutiérrez

No podem absorbir tothom. Cal que adoptin drets i obligacions, i contribueixin a la Seguretat Social.


El període preelectoral també ha estat present a l'escola de formació. Treball, formació i habitatge seran els tres eixos que defensaran les JSC a les eleccions municipals. Precisement, la jornada de dissabte s'ha centrat sobre les campanyes electorals i ha comptat amb la presència, al sopar, del secretari de Formació de la comissió executiva del PSC, Josep Maria Sala.

David Gutiérrez explica el contingut de la sessió de dissabte.

David Gutiérrez

Com dissenyar una campanya i com coordinar tots els òrgans perquè el missatge arribi de manera més natural i real.


Aquest dimarts tindrà la primera executiva de la secció local de les JSC. A la trobada, s'hi debatran les conclusions del curs. També s'hi dissenyarà la campanya electoral al comicis municipals amb la probable designació de l'actual regidora Aintzane Conesa com a candidata de la branca juvenil a la llista del PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.