Laia Carbó, nova portaveu de les JERC en substitució de Ramon Puigneró


  • Comparteix:

Laia Carbó és la nova portaveu de les JERC de Sant Cugat. Carbó, que substitueix Ramon Puigneró en el càrrec, assegura que continuarà la línia 'crítica' i 'constructiva' de la direcció sortint de les joventuts d'ERC.

L'elecció de Carbó com a portaveu ha comportat altres canvis a la direcció de les JERC. Gemma Aristoy passarà a ocupar la secretària d'organització, que fins ara ostentava Carbó. Sergi Vilar s'encarregarà de la de militància i formació, mentre que Èric Gòmez i Bernat Montero són els nous responsables de la secció d'instituts. El fins ara portaveu, Ramon Puigneró, es mantindrà a la direcció de les JERC, però com a responsable de política municipal.

Laia Carbó resumeix els objectius que es marca com a portaveu de la branca juvenil republicana.

Laia Carbó

Continuarem aquesta línia crítica però també constructiva.


Les JERC també aspiren a situar un dels seus membres en els primers llocs de la candidatura republicana a les eleccions municipals del 2007.

Carbó és estudiant d'Educació Social. Nascuda a Sant Cugat, la nova portaveu de les JERC ha participat en activitats dels joves de la Parròquia i Càritas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.