Un santcugatenc, vicepresident d'un nou partit en defensa dels pensionistes


  • Comparteix:

Neix el Partit Pensionista, una formació que vol defensar els drets dels jubilats. Aquesta nova formació es presentarà a les eleccions espanyoles a l'espera de participar també a la resta de comicis. El vicepresident del partit és el santcugatencs Agustín Soberano.

A principis de mes, la formació va presentar al Ministeri de l'Interior tots els estatuts formalitzar el partit. La intenció dels fundadors és arribar a totes les persones que actualment reben una pensió per conèixer els seus problemes i poder donar-hi resposta.

El vicepresident, Agustín Soberano, ha explicat que volen arribar a tots els municipis de l'Estat espanyol. Soberano concreta quina és la situació a Sant Cugat.

Agustín Soberano

Tenim la intenció de presentar-nos a Sant Cugat, però s'han de valorar totes les opcions i possiblitats.


Soberano ha destacat també que, gràcies a la publicitat que s'ha fet arreu de l'Estat espanyol, ja tenen col·laboracions a Madrid, i interessats al País Basc, a les illes Balears i a Andalusia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.