Albert Rivera qualifica Sant Cugat de 'bastió' de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía


  • Comparteix:

El president de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía, Albert Rivera, considera que Sant Cugat ha de ser un dels 'bastions' del partit de cara a les eleccions generals del març, a les quals esperen treure almenys un diputat per Barcelona. Així ho ha explicat durant la seva participació a l'assemblea extraordinària de la secció local del partit, que ha tingut lloc aquest diumenge a l'hotel Novotel.

Una trentena de militants de Ciutadans ha participat aquest diumenge a l'assemblea extraordinària organitzada amb l'objectiu de dinamitzar la secció local i fer propostes per al programa de les properes eleccions generals.

Escoltem el coordinador de la secció local, Pablo de Mariscal.

Pablo de Mariscal

Aquest acte tenia dos objectius fonamentals, dinamitzar l'agrupació de Sant Cugat i començar a preparar la campanya de les eleccions generals.


Entre les propostes que l'agrupació de Sant Cugat fa a l'executiva de cara a l'elaboració del programa electoral hi ha la limitació de mandats, la modificació de la llei electoral per tal que cada ciutadà equivalgui a un vot o l'establiment de la votació secreta al Congrés.

L'assemblea ha comptat amb la participació del president del partit, Albert Rivera, i del diputat al Parlament José Domingo. Rivera ha destacat la importància que Sant Cugat té pel partit.

Albert Rivera

Sant Cugat si no m'equivoco està entre les cinc poblacions de Catalunya on obtenim millors resultats. L'agrupació d'aquí funciona molt bé.


El santcugatenc José Domingo, de la seva banda, ha presentat la seva candidatura a encapçalar la llista de Barcelona a les properes eleccions generals, i ha dit que si es repeteixen els resultats de les passades eleccions autonòmiques i municipals, la presència de Ciutadans al parlament de Madrid està assegurada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.