ICV-EA diu que va recomanar l'actual director d'Urbanisme a CiU


  • Comparteix:

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, assegura que va recomanar l'actual director d'àmbit d'Urbanisme, Joan Giordani, a l'equip de govern de CiU. Boix ha fet aquestes declaracions en el ple municipal de dilluns. L'alcalde, Lluís Recoder, considera que les paraules de Boix demostren una diferència d'estil de govern entre CiU i la coalició ecosocialista.

Segons Boix, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, li va demanar en el darrer mandat si algun càrrec de confiança d'algun Ajuntament governat fins aleshores per ICV-EUiA podia assumir la direcció d'Urbanisme. El portaveu ha revelat que Conesa buscava un bon professional per aquest càrrec i tenia por que CiU, ja en aquell moment a l'oposició a Catalunya, li 'col·loqués' algun membre del seu partit.

Escoltem Boix.

Xavier Boix

Vaig recomanar el director d'àmbit d'Urbanisme a la tinenta d'alcalde de Territori.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha lamentat les paraules de Boix, tot i que no ha confirmat ni desmentit la seva veracitat del seu contingut. Recoder ha dit que, en tot cas, la seva intervenció demostra la diferència entre l'estil de govern de CiU i de la coalició ecosocialista.

Lluís Recoder

El gest generós de la senyora Conesa és impensable en el sentit invers i això mostra una diferència d'estil de govern.


En el torn de precs i preguntes, Boix s'ha disculpat per haver revelat la conversa privada amb la tinenta d'alcalde. El portaveu ecosocialista ha demanat que les seves paraules no constessin en acta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.