Conesa nega haver nomenat el director d'Urbanisme per recomanació d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

Conesa i Giordani, en una foto d'arxiu

Conesa i Giordani, en una foto d'arxiu

L'equip de govern, format per CiU, desmenteix que el nomenament del director d'Urbanisme es degués a una recomanació d'ICV-EUiA. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, respon així el portaveu ecosocialista, Xavier Boix, que va dir en el darrer ple que havia aconsellat aquest director d'àmbit.

Segons Boix, Conesa va demanar-li consell perquè buscava un bon professional i tenia por que CiU, ja en aquell moment a l'oposició a Catalunya, li 'col·loqués' algun membre del seu partit. D'aquesta situació, n'hauria sorgit el nom de Joan Giordani, que fins aleshores havia treballat a un Ajuntament governat per ICV-EUiA.

La tinenta d'alcalde ha tret credibilitat a aquestes paraules.

Mercè Conesa

Desmenteixo rotundament les paraules de Xavier Boix. No les vaig desmentir al ple perquè no tenien credibilitat.


Segons Conesa, l'actual director d'àmbit d'Urbanisme va ser elegit després d'una selecció en què van participar set candidats que procedien d'administracions governades per diversos partits.

La tinenta d'alcalde remarca que la selecció de càrrecs sempre es fa primant el perfil professional.

Mercè Conesa

Em sembla absurd deixar en descrèdit la meva persona fent veure que no confio en la gent del meu partit. El procés de selecció ens va dur a elegir l'actual director.


En el mateix ple, Boix s'ha disculpat per haver revelat la conversa privada amb la tinenta d'alcalde. El portaveu ecosocialista ha demanat que les seves paraules no constessin en acta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.