La Floresta té 17 cases okupades censades


  • Comparteix:

El districte de la Floresta compta amb 17 cases okupades censades, segons ha donat a conèixer el president del consell de districte, Xavier Amador, en la darrera trobada. Amador assegura, però, que les dades policials apunten al fet que els okupes no tenen cap vinculació amb els problemes d'inseguretat de la zona de l'estació.

Xavier Amador ha donat a conèixer aquest dilluns en el consell de districte de la Floresta, que presideix, les conclusions de l'última reunió mantinguda amb les responsables de Mobilitat, Seguretat i la Policia Local. Amador ha explicat el cens de cases okupades i la desvinculació amb la inseguretat de la zona.

Precisament per solucionar alguns problemes d'inseguretat, el president del consell ha explicat que actuaran sobre els comerços o bars que incompleixen la normativa i obren fins tard, i que s'està plantejant de posar servei de vigilància en algunes línies d'autobús.

Xavier Amador

Estem pensant de posar servei de vigilància a les últimes línies dels autobusos.


Tot i això, els veïns es queixen que els okupes trenquen la convivència sobretot a la zona de l'estació i, per exemple, agafen l'aigua dels dipòsits dels bombers.

L'Ajuntament argumenta que la policia no pot desallotjar una casa si no té una orde judicial a partir d'una denúncia d'un particular. Per l'incompliment de les normes de convivència, l'Ajuntament assegura que únicament pot multar els implicats



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.