Turu acusa Recoder de tramar una campanya contra l'EMD i la seva figura


  • Comparteix:

Montserrat Turu acusa Lluís Recoder de voler eliminar l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) i la seva figura. En declaracions a Televisió de Sant Cugat, Turu ha acusat l'alcalde de promoure una campanya de 'caça i captura' a l'entitat.

Durant l'entrevista concedida al mitjà local, la presidenta ha acusat CiU de fomentar la crisi oberta en el si de l'EMD. En aquest sentit ha apuntat que l'alcalde, Lluís Recoder, és el principal instigador d'una campanya en contra de l'entitat. L'escoltem.

Montserrat Turu

Això és una operació orquestrada pel senyor Recoder per eliminar l'EMD.


Turu ha remarcat que les negociacions amb CiU van anar dirigides des d'un principi a treure poder a la presidenta i les titlla de 'poc democràtiques'.

Montserrat Turu

Les primeres negociacions van tenir un contingut molt poc democràtic perquè va negociar amb els partits cedir vocalies perquè desaparegués la presidenta de l'EMD.


Els vocals de CiU han denunciat que la presidenta no els deixa desenvolupar les seves tasques com a vocals i que ha incomplert el pacte post-electoral en no haver signat el decret de delegació de competències.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Senyora;qui està dins un pou el primer que ha de fer és deixar de cavar ,al menys que vulgui anar-se'n a les antípodes o sortir per peteneres

Narcis Clavell i Ymbern. Enviat el 20/mai/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.