UDC aposta per seguir treballant amb CDC a nivell local


  • Comparteix:

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) assegura que la fórmula de CiU ha funcionat sempre a la nostra ciutat i la federació ha de seguir treballant conjuntament. Ho ha explicat el portaveu del grup municipal de CiU, Joan Recasens, en resposta a les declaracions de l'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, on assegurava que, tot i apostar per la continuïtat de la federació amb UDC, 'no seria cap drama si en algunes eleccions locals no anessin juntes'.

El portaveu del grup municipal de CiU, Joan Recasens, ha assegurat que la federació nacionalista ha funcionat sempre a nivell local i ha de seguir treballant conjuntament. Escoltem Recasens.

Joan Recasens

A Sant Cugat la fórmula CIU ha funcionat sempre molt bé. Des de l'any 1987 CIU governa la ciutat. Hem de seguir fent les coses ben fetes.


Unió Democràtica de Catalunya (UDC) celebrarà el 24è Congrés Nacional el mes d'octubre. Sota el lema 'Unió: Valors sòlids, valors de futur', la trobada servirà per debatre idees, tal com destaca Recasens.

Joan Recasens

No esperem que hi hagi molts canvis. Suposem que serà un congrés més reflexiu des del punt de vista ideològic.


El 24è congrés d'UDC se celebrarà els dies 18 i 19 d'octubre a Sitges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.