El PSC demana a l'equip de govern que no interfereixi en el si de l'EMD


Temes relacionats

El PSC, content amb l'acord de govern de Valldoreix (25/jul/08)

Satisfacció a Valldoreix per l'acord de delegació de signatura (18/jul/08)


  • Comparteix:

El PSC critica l'equip de govern per interferir en la tasca dels vocals de CiU-Actuem de l'EMD de Valldoreix. El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, considera que la ingerència del consistori provoca disfuncions en el govern de l'EMD, tot i que no ha concretat de quina manera. A més, el PSC reclama la implicació de l'Ajuntament per tirar endavant alguns projectes del territori com el de la plaça de la centralitat o la urbanització del barri de les Bobines.

Ferran Villaseñor ha demanat al consistori que deixi treballar amb independència els vocals de la candidatura CiU-Actuem.

Ferran Villaseñor

La ingerència de CiU de Sant Cugat sobre els representants que té a Valldoreix està interferint en la tasca de l'EMD.



Tot i això, Villaseñor no ha volgut concretar més de quina forma es produeix aquesta ingerència.

A més, el coordinador territorial socialista de Valldoreix, Àlex Santigosa, ha demanat la implicació de l'Ajuntament per tancar actuacions importants pel territori com són, entre d'altres, la de la plaça de la centralitat.

Àlex Santigosa

L'EMD i l'Ajuntament de Sant Cugat s'han d'implicar conjuntament per solucionar alguns projectes com el de la plaça de la centralitat.



Els socialistes han valorat positivament la continuïtat d'alguns dels projectes iniciats en l'anterior mandat com són el de la nova seu EMD, el de l'escola de música o el de l'escola bressol. La formació ha fet aquestes reclamacions durant una trobada per valorar el pacte del govern del territori.

D'altra banda, aquest dissabte se celebra a Vacarisses el 3r Congrés de la Federació del Vallès Oest del PSC. S'escollirà l'executiva, el president del Consell de la Federació i els consellers nacionals. Sant Cugat hi aportarà 17 delegats.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.