El PSC demana a l'equip de govern una auditoria urbanística a la Costa del Golf


Temes relacionats

ERC diu que el PP 'fa d'advocat' dels afectats pel 'cas Corretja' perquè un és militant popular (19/mar/08)

PSC i ICV tornen a criticar la urbanització de la Costa del Golf arran de la sentència que obliga a enderrocar una vivenda (11/oct/06)


  • Comparteix:

Imatge del ple municipal

Imatge del ple municipal

El PSC ha demanat a l'equip de govern que faci una auditoria urbanística a la Costa del Golf durant el ple municipal. Els socialistes creuen necessari aquest procediment ja que afirmen que un estudi fet per particulars constata que un 80% de les llicències urbanístiques de la zona estan 'mal atorgades'. A més, l'àrea de Territori ha obert expedients als propietaris de tres parcel·les de la Costa del Golf perquè estan ocupant un terreny d'equipaments.

El PSC ha explicat al torn de precs i preguntes del ple d'aquest dilluns que al llarg d'aquest darrer any ha alertat a les comissions informatives de Territori que un espai de domini públic de la Costa del Golf havia estat apropiat per part d'uns particulars.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha reconegut que els preocupa la situació i que han instruït els pertinents expedients perquè tres finques de la Costa del Golf estan ocupant un terreny destinat a equipaments que encara no ha estat utilitzat pel municipi.

Les queixes dels socialistes van més enllà i sospiten que un 80% de les llicències urbanístiques de la zona estan 'mal atorgades' o que hi ha hagut un 80% 'd'irregularitats en l'atorgament de les llicències', tal com consta en un estudi fet per particulars, segons el PSC.

Salvador Gausa és el portaveu socialista.

Salvador Gausa

Demanem que es faci una auditoria urbanística perquè tenim la sospita que el 80% de les llicències estan mal atorgades, tot i que no ho sabem.





Conesa ha rebut 'amb reserves' les peticions socialistes i ha especificat que és diferent que les llicències estiguin 'mal atorgades' que el fet que els veíns 'no compleixin' les llicències.

Mercè Conesa

És diferent que el veí estigui incomplint la llicència que que la llicència estigui mal donada.




La titular de Territori ha demanat al portaveu socialista que li faciliti l'informe dels particulars perquè el puguin estudiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.