La JNC crítica les acusacions de l'ASJC al regidor de Seguretat Ciutadana


Temes relacionats

L'Assemblea de Joves demana la dimissió de Xavier Martorell (27/nov/08)

La fiscalia rebaixa la seva petició contra l'acusat d'agredir un policia a Barraques (24/nov/08)

El judici contra els dos joves acusats d'agredir un policia a Barraques se celebrarà dilluns (19/nov/08)


  • Comparteix:

Espai de Barraques de la Festa Major

Espai de Barraques de la Festa Major

Les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) mostra el seu desacord a les acusacions que fa l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (ASJC) al regidor de Seguretat Ciutadana per no aturar el judici dels joves santcugatencs acusats d'agredir un Policia Local i provocar aldarulls durant les Barraques de Festa Major. La JNC creu que l'agressió no és defensable tot i el temps que ja ha passat des de Barraques.

El membre de la JNC, Jordi Domingo, ha explicat a Cugat.cat que les paraules dels membres de l'ASJC sobre els fets que van succeir a l'espai de Barraques de Festa Major es poden considerar actes violents.

Domingo expica el motiu de la seva defensa al regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell.

Jordi Domingo

El que nosaltres pretenem és defensar l'actuació del regidor. Des de la regidoria tenen els motius per prendre les mesures adequades.


L'alcalde, Lluís Recoder, a l'entrevista mensual a Cugat.cat ha aprofitat per recordar que l'actuació de Martorell és l'apropiada i ha recordat que diverses persones van ser agradides.

Lluís Recoder

No sé perquè demanen la dimissió de Martorell, és un excel·lent regidor. Refresquem la memòria hi va haver persones que van ser agradides.


El judici ha quedat vist per sentència aquesta setmana, a l'espera de la resolució del jutge.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Primer, abans de fer el pena, us haurieu d\'haver informat de com va anar el judici i de com es van arribar a contradir els policies municipals en les seves falses acusacions. Un regidor com cal hauria aturat aquesta farsa on es demana pena de presó per a un jove innocent. M\'hagués agradat veure com hagués reaccionat el senyor Martorell si el jove hagués estat militant de la JNC... L\'Assemblea de Joves l\'únic que fa és defensar un jove innocent. Ah, per cert, hi ha testimonis que van veure com el noi no va mostrar actitud violenta en cap moment. Pareu de manipular ja!

santcugatenc. Enviat el 30/nov/08


Sembla ser que ni l'alcalde, ni la JNC ni segurament el propi regidor de Seguretat Ciutadana tenen ni idea del que va succeïr realment. Els joves imputats no tenen res a veure amb les agressions que hi van haver a barraques. Ells van ser detinguts la primera nit, sense tenir res a veure amb cap incident, de manera injusta i desmesurada, ja que l'únic delicte d'un d'ells va ser deixar anar un insult desafortunat. Mentre que l'altre jove intentava gravar amb el mòbil la surrealista detenció del primer. Fet pel qual van estar 14 hores tancats a comissaria i incomunicats.Una vegada més, estan pagant justos per pecadors... Esperem que es faci justícia !!!!

jove indignada. Enviat el 1/des/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.