L'alcalde afirma que Sant Cugat afronta la crisi en condicions 'òptimes'


  • Comparteix:

L'alcalde assegura que Sant Cugat està en condicions 'òptimes' per afrontar el 2009, tot i que admet que el context de crisi econòmica passarà factura. En el tradicional esmorzar de Nadal amb la premsa, Lluís Recoder ha destacat que durant l'any que ara s'acaba la ciutat ha aconseguit posicionar-se internacionalment i enfortir-se econòmicament.

En concret, l'alcalde ha esmentat el projecte -finalment fallit- per acollir la seu de l'Institut Europeu de Tecnologia, la creació de l'Eix de l'E9 i la vinculació a la xarxa Eurocities, entre d'altres. També ha subratllat la consolidació del Triangle d'Innovació de Catalunya amb Rubí i Cerdanyola, la posada en marxa del Pla Local d'Innovació i la definició d'uns pressupostos amb una metodologia basada en els objectius estratègics.

Aquestes actuacions, segons l'alcalde, han enfortit econòmicament la ciutat i serviran per afrontar l'any 2009 en condicions 'òptimes', malgrat la crisi.

Lluís Recoder

A nivell econòmic, el 2009 serà difícil, però crec que la nostra base per afrontar-lo és més sòlida que la d'altres ciutats.


En el seu balanç del 2008, Lluís Recoder ha destacat actuacions com la construcció de la sala annexa i els bucs d'assaig del Casal de Joves TorreBlanca, la remodelació de la Casa de Cultura, la construcció d'habitatge públic i el foment de l'autobús. En el terreny cultural, ha posat l'èmfasi en el 15è aniversari del Teatre-Auditori, mentre que en l'eix mediambiental ha subratllat la preservació de Torre Negra i el Pla Local contra el canvi climàtic.

L'alcalde també ha volgut destacar l'estrena, a principis d'any, del diari electrònic Cugat.cat, que ha qualificat d'un 'bon mitjà de comunicació' per a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.