UDC vol un consorci metropolità que gestioni els serveis però sense que els municipis perdin la seva autonomia


  • Comparteix:

Joan Recasens a l'esquerra en una imatge d'arxiu

Joan Recasens a l'esquerra en una imatge d'arxiu

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) veu amb bons ulls la creació d'un consorci d'àmbit metropolità que englobi diferents qüestions que afecten la nostra comarca. El president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques d'UDC, el santcugatenc Joan Recasens, ha explicat que aquest pas és positiu perquè és una 'simplificació administrativa'.

Recasens considera que aquesta nova organització de gestió territorial ha de ser una eina real de gestió i coordinació entre els diferents territoris de l'àmbit metropolità però mai en una eina amb 'competències polítiques'. Ho ha dit a Cugat.cat.

Joan Recasens

Ho veiem bé perquè és una simplificació administrativa. El que tenim clar és que no estarem mai d'acord a que això sigui un contrapoder.





UDC ha començat una ronda de contactes amb els seus simpatitzants i militants per conèixer l'opinió del territori sobre la creació d'aquest consorci que en principi serà una realitat a finals d'aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.