Els estudiants podrien tenir més aules d'estudi i amb més horari per a exàmens de juny


  • Comparteix:

El Casal Torreblanca compta amb aules d'estudi permanentment

El Casal Torreblanca compta amb aules d'estudi permanentment

Els estudiants santcugatencs podrien disposar de més aules d'estudi per als propers exàmens de final de curs, utilitzar equipaments culturals i escoles públiques per estudiar i comptar amb una major flexibilitat dels horaris de les biblioteques. Aquestes són les mesures que recull el Pla Integral d'Aules d'Estudi, acordat per unanimitat al ple municipal i que s'aprovarà abans del juny.

El ple municipal d'aquest dilluns ha acordat la creació d'un Pla Integral d'Aules d'Estudi per garantir el servei d'espais destinats als estudiants de la ciutat en èpoques d'exàmens. L'acord s'ha convertit en una declaració institucional a partir d'una moció presentada per ERC.

El document recull l'adaptació dels horaris dels diversos espais d'estudi de la ciutat als calendaris dels estudiants de secundaria, batxillerat i universitaris. El pla també preveu l'aprofitament d'equipaments culturals i escoles públiques i garanteix l'ampliació dels horaris de les aules fins a les dues de la matinada en les èpoques de major demanda.

Toni Ramon és un dels regidors republicans.

Toni Ramon

Aprovar un pla integral d'aules d'estudi tenin en compte els calendaris dels estudiants de secundaria, batxillerat i universitaris.


El document, que s'haurà d'aprovar abans del període dels propers exàmens de final de curs, inclou els espais permanents ja existents al Casal de Joves TorreBlanca, al Casal de Cultura de Mira-sol i a la Biblioteca del Mil·lenari. L'acord també contempla la creació de nous espais amb la construcció de la Biblioteca de Mira-sol l'any 2010 i la Biblioteca Central Urbana de Sant Cugat el 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.