Berta Rodríguez nega les presumptes irregularitats en llicències urbanístiques


  • Comparteix:

La presidenta del PP ha assegurat que l'Ajuntament va atorgar correctament les llicències per a les obres d'unes cases de La Floresta que s'han aturat perquè l'empresa constructora no rep diners de la immobiliària, propietat del marit de Rodríguez. D'aquesta manera, la popular respon al PSC que, en el passat ple, va preguntar quina relació mantenia amb aquesta presumpta estafa.

En el torn de precs i preguntes, el portaveu del PSC ,Jordi Menéndez, va formular una pregunta a la primera tinent d'alcalde, tot i que aquesta ja havia abandonat la sessió plenària. El socialista volia saber si Rodríguez havia intervingut o s'havia abstingut en la tramitació d'un expedient municipal contra unes obres il·legalitzables.

Segons va informar Menéndez, la constructora havia suspès les obres perquè no rebia diners de la promotora, que pertany a l'espòs de Rodríguez. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, va prendre la paraula, en absència de la popular, i va aclarir que les llicències d'obres només les signa ell i que no havia detectat cap irregularitat. Això mateix ha dit avui Rodríguez, que ha lamentat que el PSC carregui contra la seva persona:

Berta Rodríguez

Les llicències s'han donat correctament, però vull recordar que la nostra campanya no entraria en descualificacions personals


La presidenta popular ha dit que donarà explicacions a Jordi Menéndez en el proper ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.