Joan Calderon pren el relleu a Àssun Reyes al capdavant d'ICV


Temes relacionats

Joan Calderón serà el nou president local d'ICV (10/feb/09)


  • Comparteix:

Reyes i Calderón en una foto d'arxiu

Reyes i Calderón en una foto d'arxiu

La secció local d'ICV elegeix nou president i nova executiva en l'assemblea d'aquest dimecres. Joan Calderón agafarà el relleu d'Àssun Reyes en la presidència de la secció local amb la intenció d'enfortir l'organització de cara a les eleccions municipals del 2011. L'assemblea començarà a la Casa de Cultura a les set de la tarda.

Joan Calderón és l'únic candidat a la presidència de la formació. Calderon prioritzarà la preparació del partit cara a les properes eleccions municipals del 2011.

Joan Calderón

Volem fer nostres les propostes que la gent ens faci arribar. Apostem de manera decidida i ferma per un govern d'esquerres a Sant Cugat.









Calderón pren el relleu a la presidenta Àssun Reyes, que deixa el càrrec després de tres anys. Tot i això, Reyes continuarà treballant per la formació.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mai millor dit: volem fer nostres les propostes que la gent ens faci arribar ?. Es evident que per la seva part poca cosa tenen a oferir,per aixo necesiten escoltar per anar aprenent.Estem arreglats amb aquets polítics de \"nova\" generació.

Antoni. Enviat el 25/feb/09


El primer que haurien de fer es deixar de donar suport a la Sra.Turu a Valldoreix ja que es "esperpentica" la seva actuacio al devant del gobern de la EMD.

Enric. Enviat el 25/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.