L'EMD debat aquest dijous una modificació pressupostària


  • Comparteix:

Arxiu: seu de l'EMD

Arxiu: seu de l'EMD

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix debatrà aquest dijous en sessió extraordinària una modificació del pressupost prorrogat de 2008. Això hauria de permetre pagar la darrera factura a l'empresa encarregada de les obres de remodelació de la seu de l'EMD i assumir la direcció d'obra de la remodelació parcial de la rambla de Jacint Verdaguer.

Aquesta modificació del pressupost prorrogat de 2008 permetrà fer front a la darrera certificació d'obra emesa per la constructora Rehac, SA, per la remodelació de la seu de l'EMD.

L'altre punt important de la sessió contempla aprovar una modificació que inclogui la partida pressupostària per pagar la direcció d'obra de les obres de remodelació parcial de la rambla de Jacint Verdaguer pactada amb l'Ajuntament i inclosa dins del fons estatal d'inversió local. La direcció d'obra s'encarregarà a l'arquitecte Ramon Tomàs i el cost de les obres anirà a càrrec de l'Ajuntament.

No es preveu cap sorpresa en l'aprovació d'aquesta modificació perquè es tracta de temes que es van consensuar abans del trencament del pacte de govern entre la Candidatura de Progrés i Catalanista i CiU-Actuem.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mentre no es façin servir els diners per pagar la gossera

Albert. Enviat el 5/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.