CiU demana la declaració de Collserola com a parc natural


  • Comparteix:

Recasens, en imatge d'arxiu

Recasens, en imatge d'arxiu

CiU demana al Parlament la declaració de la serra de Collserola com a parc natural 'de manera immediata'. El diputat santcugatenc Joan Recasens respon a ICV-EUiA que no poden donar lliçons a CiU en la protecció d'aquest espai.

CiU ha presentat al Parlament una proposta de resolució perquè la Generalitat declari Collserola com parc natural. Segons els nacionalistes, aquesta declaració s'ha endarrerit diverses vegades i a hores d'ara no hi ha cap informació que indiqui quan es produirà. CiU afegeix que la Generalitat tampoc no ha aclarit quin compromís econòmic pensa assumir amb l'entrada al Consorci del Parc de Collserola.

El diputat Joan Recasens lamenta el retard en aquesta decisió.



Joan Recasens

Esperem que la declaració sigui una realitat perquè, per ara, només hem sentit paraules.



D'altra banda, Recasens també ha respost ICV-EUiA, que ha recordat aquest divendres als nacionalistes que van rebutjar una proposició no de llei a favor d'aquesta declaració en el darrer govern de Jordi Pujol.

El diputat ha demanat al portaveu ecosocialista, Xavier Boix, que compari com han protegit els Ajuntaments de Barcelona i Sant Cugat les seves zones a Collserola.


Joan Recasens

Que el senro Boix compari el costat de Collserola que toca a Sant Cugat i el que toca a Barcelona.



Recases ha recordat a ICV-EUiA que l'actual govern també va rebutjar una proposició de CiU per declarar Collserola parc natural al febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.