L'alcalde acusa Núñez de fer demagògia sobre l'actuació de l'Ajuntament en la protecció de Torre Negra


  • Comparteix:

L'alcalde acusa el grup Núñez i Navarro de fer demagògia quan acusen l'Ajuntament de perseguir els propietaris de Torre Negra i haver permès, en canvi, la urbanització d'altres sectors del municipi igualment significatius. En una entrevista a Cugat.cat, Lluís Recoder ha retret al principal propietari de Torre Negra que no expliqui tota la veritat sobre el seu projecte d'urbanització de la zona.

En una carta del lector publicada aquest divendres a 'La Vanguardia', Josep Lluís Núñez afirma que mentre l'Ajuntament parla d'especials circumstàncies per protegir Torre Negra, ha permès que s'urbanitzin sectors 'tant o més significatius'. En una entrevista a Cugat.cat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha rebutjat aquest argument, que ha qualificat de 'demagògic'.

Lluís Recoder

Això és fer demagògia. A la Costa del Golf s'hi han fet 27 cases, no és comparable amb el projecte de construir-ne 2.800 a Torre Negra.


A més, l'alcalde assegura que el principal propietari de Torre Negra, el grup Núñez i Navarro, no explica tota la veritat quan defensa que el seu pla urbanístic preveu cedir un centenar d'hectàrees del sector al municipi per tal de protegir-les.

Lluís Recoder

Aquesta generositat és a canvi d'edificar 2.800 pisos. S'ha de parlar clar. Cadascú defensa els seus interessos, que no són coincidents.


L'alcalde ha recordat que 'la immensa majoria' dels santcugatencs defensen la protecció de Torre Negra i que el creixement de la ciutat cap a l'AP7, amb els nous barris de Can Mates i Vulpalleres, es va planificar amb el consens dels grups polítics del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.