L'oposició demana al govern municipal que elimini la comunicació institucional durant la campanya electoral


  • Comparteix:

Els tres partits de l'oposició presentaran una moció conjunta al ple de març demanant que l'equip de govern s'abstingui de fer campanyes de comunicació institucional des de l'inici de la campanya electoral. Els tres grups han recordat que l'any 99 tots els partits de l'oposició, inclòs el Partit Popular, van aprovar una moció similar.

La moció es refereix explícitament a la publicació, els anys 91 i 95, del llibre 'Acció de govern municipal', que consideren clarament propagandístic de la gestió del grup municipal de Convergència i Unió i el seu candidat a l'alcaldia.

Segons ha explicat el portaveu del grup municipal socialista, Jordi Menéndez, el sentit de la moció és evitar que la comunicació institucional als ciutadans es pugui utilitzar de forma electoralista:

Jordi Menéndez

A partir del moment en el qual es convoquen les eleccions entrem tots en capellà


La moció restringeix tots els comunicats municipals als avisos urgents a la població, i demana que l'Ajuntament s'abstingui de convocar actes públics, inauguracions o celebracions similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.