L'equip de govern torna a descartar la presència de l'EMD a Promusa


  • Comparteix:

Imatge de la seu de l'EMD de Valldoreix

Imatge de la seu de l'EMD de Valldoreix

L'equip de govern recorda que els estatuts de Promusa no contemplen la presència de membres de l'EMD de Valldoreix al seu consell d'administració. Amb aquest argument, el govern local ha rebutjat la petició del PSC, ICV-EUiA i ERC d'integrar aquesta administració a l'òrgan de decisió de l'empresa pública.

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha remarcat que els estatuts de l'empresa pública no contemplen la demanda dels tres partits. Recasens ha refermat el compromís a estudiar l'entrada de l'EMD a Promusa quan es faci habitatge públic a la zona.

Joan Recasens

En el moment que tiri endavant la possibilitat que a Valldoreix es faci habitatge públic, hi ha el compromís de parlar de l'entrada de l'EMD a Promusa.



Aquesta ha estat la resposta de Recasens a la moció del PSC-CpC, ICV-EUiA i ERC perquè representants de l'EMD de Valldoreix puguin assistir a les comissions informatives on es tractin temes referents al territori, així com poder participar al Consell d'Administració de Promusa.

El regidor del PSC Ferran Villaseñor explica els motius d'aquesta petició.

Ferran Villaseñor

Si hi hagués un representant de l'EMD els acords serien més ràpids i més fructífers. Per això sol·licitem que hi hagi representants a les comissions i al Consell de Promusa.


Recasens ha afirmat que aquesta petició no es pot dur a terme per una impossibilitat legal, segons la interpretació del tinent d'alcalde. A més, ha descartat aquesta possibilitat perquè substituiria el diàleg institucional entre l'Ajuntament i l'EMD que, segons ell, hauria d'anar canalitzar-se per altres vies.

De la seva banda, la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, ha intervingut al ple per demanar col·laboració entre les administracions. Aquesta és la segona vegada que Turu demana poder assistir-hi, demanda que ja va ser rebutjada en aquella ocasió.

Montserrat Turu

És de sentit comú la nostra participació perquè la participació és una eina.


Finalment, la moció, que només contemplava els punts referents a la presència de l'EMD al Consell d'Administració de Promusa després de retirar els primers punts, s'ha rebutjat amb els vots contraris de l'equip de govern.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sra Turu i la participaciò ciutadana en els casos de Valldoreix tambè son de sentit comú o no ?.Nomes demana la colaboraciò entre les administracions cuan,a on i en el moment, que l'interesa a ella.Mes demagogia.

Albert. Enviat el 21/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.