Sant Cugat tindrà un Centre de Cultura Popular i Tradicional


Temes relacionats

ERC proposa la creació d'un Centre de Cultura Popular a Sant Cugat (17/abr/09)


  • Comparteix:

Els bastoners de Sant Cugat

Els bastoners de Sant Cugat

Sant Cugat tindrà un Centre de Cultura Popular i Tradicional per difondre i investigar les mostres festives de la ciutat. Ho ha acordat al ple municipal d'aquest dilluns, on també s'ha establert que la reserva del sòl per ubicar el Centre de Cultura s'inclourà en el Pla d'Equipaments. Aquesta iniciativa també preveu la descentralització de les activitats culturals cap als districtes i els nous barris de la nostra ciutat.

La declaració institucional neix d'una proposta d'ERC, i vol potenciar la recerca, documentació i recuperació del patrimoni cultural de Sant Cugat. La iniciativa inclou l'elaboració d'una diagnosi de la cultura popular i tradicional de la nostra ciutat abans del 2010, com també l'edició d'un catàleg del patrimoni festiu.

El regidor d'ERC, Toni Ramon, ha llegit la declaració institucional al ple municipal d'aquest dilluns.

Toni Ramon

Volem impulsar la creació del Centre de Cultura Tradicional i Popular de Sant Cugat. Volem elaborar una diagnosi de la cultura popular així com de les entitats que en difonen les seves expressions abans de la fi del 2009.



El Centre de Cultura Tradicional i Popular proporcionarà un espai de treball i magatzem a les entitats i crearà un fons de programes de cultura popular a disposició dels centres educatius. La declaració institucional també preveu l'organització d'una mostra anual de cultura popular, entre altres mesures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.