Sant Cugat participa a la Cimera de Relacions Mediterrànies


  • Comparteix:

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu

Jordi Puigneró en una imatge d'arxiu

El regidor de Comunicació, Serveis Interns i Innovació, Jordi Puigneró, ha participat aquest mes a la Cimera de Relacions Mediterrànies celebrada a Zuric. La trobada organitzada per Living Labs Global ha servit perquè el regidor de la ciutat presentés els projectes innovadors desenvolupats en els darrers anys a Sant Cugat.

La consulta del cens electoral a través del mòbil, les notificacions de les inscripcions a les escoles bressol i les comunicacions per Bluetooth al Teatre-Auditori han estat les principals innovacions presentades pel regidor en el marc de la secció 'ICT/Media-Enabled Services in Cities'.

El regidor santcugatenc també ha traçat les línies d'actuació per assolir objectius futurs com l'extensió i implantació de xarxes sense fils i de fibra òptica, la millora de l'eficiència dels serveis a la ciutadania tot aplicant mitjans electrònics i l'impuls dels canals multimèdia a la ciutat com a mitjà de cohesió, participació i comunicació.

Living Labs Global és una iniciativa que té com a objectiu identificar reptes locals que poden arribar a ser solucions globals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.