Acte final de campanya de la CUP per la independència de Catalunya


Temes relacionats

Els santcugatencs amb discapacitats podran votar per la independència de Catalunya tres dies abans des de casa ( 4/des/09)

Interior prohibeix la manifestació de la Falange pel 13-D i l'avança al 12 per evitar aldarulls ( 4/des/09)

La Falange qualifica d''antidemocràtic' el canvi de data de la concentració contra la consulta ( 4/des/09)

Més de 200 vots anticipats per a la consulta sobre la independència, que aplega més suports de personalitats (26/nov/09)

La CUP farà campanya a Sant Cugat per promoure el 'sí' a la consulta per la independència (24/nov/09)


  • Comparteix:

Membres de la CUP Sant Cugat en una imatge d'arxiu

Membres de la CUP Sant Cugat en una imatge d'arxiu

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sant Cugat celebra avui l'acte final de campanya per promoure el 'sí' a la consulta popular per la independència de Catalunya. L'espai cultural i gastronòmic Terra Dolça acollirà aquest acte que comptarà amb l'assistència d'una seixantena de persones, el màxim aforament possible de l'espai.

Sota l'eslògan 'El no ja el tenim, vota sí', la CUP posa avui el punt final a la campanya que va engegar fa unes setmanes per motivar la ciutadania a votar afirmativament a la independència de Catalunya. A partir de les vuit del vespre, el Terra Dolça acollirà aquest acte que comptarà amb la presència del músic Francesc Ribera 'Titot', el periodista Jordi Muñoz i el membre de la CUP a Arenys de Munt Xavier Mas. El tancament de l'acte anirà a càrrec de l'últim romancer actiu del Països Catalans, Jaume Arnella.

El portaveu local de la CUP, Guim Pros, ha explicat a Cugat.cat que després de les últimes setmanes de campanya veuen amb optimisme la participació que hi haurà el 13-D, dia de la votació a 161 poblacions catalanes, entre elles Sant Cugat.

Guim Pros

El més important és que la gent s'animi a votar. El Terra Dolça ha acollit aquestes setmanes els vots anticipats i hi ha passat un miler de santcugatencs.




La CUP veu amb bons ulls que el departament d'Interior hagi prohibit a la Falange Española de las JONS manifestar-se el dia de la votació, tot i que sí que ho podran fer el dia abans. Pros ha afegit, però, que la CUP creu que la millor manera de no donar importància aquesta formació 'feixista' és 'ignorar-los'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.