La JNC creu que l'Ajuntament 'no és l'encarregat de promoure l'oci nocturn per als joves'


Temes relacionats

Les JERC denuncien la falta d'implicació de l'alcalde en l'oci juvenil ( 5/feb/10)


  • Comparteix:

La roda de premsa de la JNC ha tingut lloc a la seu local de CDC

La roda de premsa de la JNC ha tingut lloc a la seu local de CDC

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) considera que l'Ajuntament 'no ha de promoure l'oci juvenil nocturn', sinó que 'ha de ser una entitat privada o un local' qui ho faci. D'aquesta manera, la formació juvenil respon les crítiques de les joventuts d'ERC que denunciaven una falta d'implicació de l'equip de govern en l'oci per als joves a la ciutat. A més, la JNC ha destacat propostes com el carnet jove cultural, que veurà la llum properament, i l'ampliació de l'horari de la Biblioteca del Mil·lenari per demostrar l'esforç de l'àrea de Joventut en aquest sentit.

El portaveu de la formació juvenil de CDC, Àlex Calmó, ha dit en roda de premsa que les aules d'estudi que reclamen les JERC són les que hi ha al Centre Social i Sanitari de la Floresta, a la Biblioteca del Mil·lenari i al Casal de Joves Torreblanca, i que sovint estan buides. Tot i això, Calmó ha destacat l'ampliació d'horaris al migdia d'aquestes instal·lacions i l'obertura els dissabtes a la tarda de la Biblioteca del Mil·lenari.

El portaveu de la JNC ha demanat a les JERC que no facin demagògia.

Àlex Calmó

Volem demanar a les JERC que deixin la demagògia i siguin més pràgmàtics. En el seu moment es va acordar fer unes aules d'estudi amb uns horaris i aquestes aules hi són.




Pel que fa a les polítiques d'oci nocturn a la ciutat, Calmó ha afirmat que no és tasca de l'Ajuntament proporcionar aquesta oferta als joves santcugatencs.

Àlex Calmó

Des de quan l'Ajuntament ha de promoure l'oci juvenil nocturn? Ha de ser una entitat privada o un local qui ho ha de fer.




La JNC també ha volgut contestar les crítiques pel retard de la sala de concerts. La formació ha explicat que el concurs públic que es va fer en el seu moment, sota la direcció del regidor republicà Toni Ramon, va quedar desert. Amb tot, han dit, enguany ja es podrà disposar d'aquest espai ja que figura al Pla d'Equipaments.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Boníssim, tinc un problema doncs me l'espolso de sobre. Molt bé cracks. Llavors per a que tenim Ajuntament sinó és per afavorir una realitat o una altra? La intervenció de l'Ajuntament és clau per al bon funcionament de la majoria de coses del municipi, no només pel lleure (que per cert és per posar-se a plorar amb la gestió de la regidora). Seguiu amagant el cap de sota l'ala que el problema us esclatarà als nassos.

Marc. Enviat el 11/feb/10


No, potser no és l'encarregatde promoure'l, però sí que s'hauria d'encarregar de tenir els espais que s'han aprovat a PLE i de deixar que les entitats puguin fer diferents activitats nocturnes i diürnes!!! Sembla mentida que els joves de les JNC estiguin dient això! Els hauria de fer vergonya de no defensar els interessos de TOTS els joves que queden desamparats a nivell d'oci en aquetsa ciutat! (per no dir d'altres coses)

Gemma. Enviat el 11/feb/10


Si nens, el que diguin els papas ¡¡ Vaja quina cantera te CIU

joanet. Enviat el 11/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.