El PSC demana que s'informi millor la ciutadania de les possibles bonificacions


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en roda de premsa

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en roda de premsa

El PSC demana a l'equip de govern que informi millor la ciutadania de les possibles bonificacions a què es pot acollir. Els socialistes creuen que els santcugatencs que tenen dret a subvencions i descomptes en alguns serveis municipals no en fan prou ús perquè no els coneixen. En aquest sentit, creuen que el Síndic de Greuges local hauria de vetllar perquè aquesta informació arribi a tothom.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha criticat en roda de premsa que l'equip de govern no publiciti més les bonificacions que poden demanar alguns col·lectius com les famílies monoparentals i les vídues.

Ferran Villaseñor

La gent no s'assabenta de les ajudes que hi ha, i com que no ho saben no ho demanen. És molt fàcil aprovar coses quan saps que si no ho publicites no t'ho demanaran.



Villaseñor demana la implicació del Síndic de Greuges local per facilitar aquesta informació. Els socialistes consideren que Jaume Clavell hauria de fer de 'mediador' i ajudar a desencallar aquesta situació.

Ferran Villaseñor

Demanem al Síndic de Greuges que faci una intermediació en aquest sentit. Creiem que des de la seva responsabilitat ha d'intentar que la gent tingui accés a allò a què té dret.




El PSC creu que una altra opció per fer arribar a la ciutadania tota la informació de les bonificacions que es poden demanar és adjuntar un tríptic informatiu a la revista municipal que arriba a totes les llars de Sant Cugat. Amb tot, els socialistes demanen a l'equip de govern que faci una millor anàlisi del padró municipal per poder, fins i tot, enviar una carta a tots els col·lectius amb dret a subvencions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.