El PSC lamenta que Recoder vinculi la gestió de la nevada amb la convocatòria d'eleccions


Temes relacionats

Recoder, a favor de la convocatòria d'eleccions anticipades (14/mar/10)


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en una imatge d'arxiu

El PSC critica que l'alcalde, Lluís Recoder, vinculi la gestió de la nevada amb l'avançament de les eleccions al Parlament. Segons els socialistes, ara no és el moment d'analitzar els errors polítics comesos sinó de donar suport als agents que han treballat per minvar les conseqüències de la nevada que encara afecta centenars de gironins.

L'alcalde i dirigent de CiU, Lluís Recoder, va dir diumenge que estava d'acord amb la petició d'eleccions anticipades al Parlament que havia fet el secretari general de la federació nacionalista, Josep Antoni Duran i Lleida. En declaracions a Catalunya Ràdio, Recoder va censurar la gestió de la nevada que ha fet el govern de la Generalitat i va criticar la solitud amb què han hagut d'afrontar la situació molts alcaldes, sobretot a les comarques gironines.

Aquestes declaracions no han agradat els socialistes santcugatencs. Així ho ha dit el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, en roda de premsa.

Ferran Villseñor

Ens ha sabut una mica greu que parli de l'avançament de les eleccions lligat a la gestió de les nevades. Nosaltres no hem analitzat els possibles errors que hi ha hagut a Sant Cugat.










Villaseñor ha afegit que amb aquest tipus de declaracions, Recoder 'mostra les seves ganes de marxar de Sant Cugat'.

Amb tot, Villaseñor ha qüestionat el dia i l'hora que l'Ajuntament va activar el Pla d'Emergències Municipals, tenint en compte que feia dos dies que el govern de la Generalitat havia activat el Pla Neucat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Recoder pasa por momentos dificiles,no ve cumplido su sueño de ser candidato a la presidencia de la Generalitat, entre nosotros espero que no ocupe nunca el cargo , Recoder se agarra a lo que sea ,a un hierro ardiendo si hace falta,las mayorias absolutas pierden a las personas egocentricas y en mi opinion entre otras cosas la modestias no es una de sus virtudes,en su partido ha llegado y lo sabe hasta donde podia llegar,si cae Mas en las proximas elecciones se postulara de nuevo para president, pero seguira siendo el eterno postulante , no cuenta con los apoyos suficientes , el sabra porque no los tiene , intuirlo no cuesta, en su situacion con la popularidad por el suelo ,solo le queda desgastar a la oposicion, esto del desgaste es un arma de doble filo,, se lo ha montado bien ,tiene los medios de comunicacion a su disposicion , cada vez que esta apuradillo venga el en portada , dejando se ver,lo malo es que muchos estamos cansado de verlo tantos años en el ayuntamiento, el vendria bien un cambio de aires, que tal ¿una alianza con alguien que el considera tan tan tan bueno como Laporta.Aque si .

base de datos. Enviat el 18/mar/10


jo crec que e´s un alcalde professional i ha fet coses bones, ara ja està pensant en la sortida i tant se l'in fot el poble

marc serra (valldoreix). Enviat el 18/mar/10


base de datos! alguien tendría que decir que relación tiene el sr recoder y laporta

pep. Enviat el 18/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.