La campanya electoral de la CUP se centra en 125 propostes per canviar Sant Cugat


  • Comparteix:

La CUP ha fet un acte d'unitat caminant pel carrer Major

La CUP ha fet un acte d'unitat caminant pel carrer Major

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) presenta 125 propostes per canviar Sant Cugat i convertir-la en un municipi 'al servei del poble'. Aconseguir una ciutat descentralitzada, combatre l'exclusió social i incloure els ciutadans en l'activitat política són alguns objectius que es marca la secció local de la formació. Les mesures s'han elaborat a partir de les propostes dels membres de la CUP i formen part de la campanya 'Som diferents i estem impacients', que defineix el programa electoral de la formació i busca que la CUP tingui representació al consistori.

L'organització, que es defineix com una entitat 'amb una política desacomplexada i revolucionària', pretén transformar la ciutat a través de 125 propostes que han fet els membres de la formació. La CUP subratlla la necessitat d'aplicar polítiques socials 'taxatives' per aconseguir més cohesió social i igualtat, incloure els ciutadans en l'activitat política i rebaixar els preus de les activitats culturals per evitar una 'cultura d'elits'.

Un dels membres de la CUP, Quim Pla, ha definit així l'objectiu de les 125 propostes.

Quim Pla

Defineixen l'ideari polític de la CUP. Són reals i tangibles, volen canviar la realitat de Sant Cugat. Defineixen què som i què volem ser la CUP.




A més, la secció local de la formació inclou propostes econòmiques per fomentar el cooperativisme i fer de Sant Cugat 'una ciutat autosuficient i productiva'. Altres mesures de l'entitat són reforçar el paper dels districtes i reduir el sou d'alguns càrrecs públics per acostar les institucions polítiques als ciutadans.

Ho explica una de les membres de la formació, Núria Gibert.

Núria Gibert

Volem un model de ciutat col·lectiu i descentralitzat. Busquem un Sant Cugat solidari, accessible i al servei del poble.


La CUP ha insistit en la necessitat d'obtenir representació al consistori per posar en marxa aquestes mesures. Per aquest motiu, l'entitat ha fet una crida a la participació activa de la població, que ha definit com a 'bàsica i vital'. L'entitat ha presentat les 125 propostes aquest dissabte en un acte al Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.