El PSC se suma a les protestes veinals i reclama també ubicar la fira de Festa Major fora de Coll Favà


Temes relacionats

L'Associació de Veïns de Coll Favà es mobilitza contra la decisió d'ubicar la fira de Festa Major al barri (19/jun/03)


  • Comparteix:

El partit dels socialistes considera un despropòsit que la fira de Festa Major s'instal·li enguany a Coll Favà, a tocar del CAP i de la Creu Roja i sobrecarregant un barri que ja pateix molt soroll. Els socialistes han demanat a l'alcalde que busqui una altra ubicació i han informat el Departament de Sanitat de la col·locació d'una fira al costat del centre sanitari.

El primer secretari del PSC, Salvador Gausa, ha traslladat personalment a l'alcalde la seva preocupació pel lloc triat enguany per la fira de Festa Major. Segons ha explicat el portaveu dels socialistes, Jordi Menéndez, l'Ajuntament s'ha de replantejar la ubicació de la fira:

Jordi Menéndez

Una fira és sempre benvinguda per Festa Major, però no es pot posar al costat d'un centre sanitari


Menéndez creu que la decisió de l'Ajuntament demostra una falta de sensibilitat cap al barri, i una manca de previsió, perquè la Comissió de Festa Major ha tingut tot l'any per trobar un lloc més adequat. Segons el portaveu del PSC, és un despropòsit que Sant Cugat encara no compti amb una ubicació idònia per una gran fira:

Jordi Menéndez

Han tingut un any per replantejar l'ubicació d'una gran fira per Festa Major


Segons Menéndez, si no es troba una ubicació millor, s'hauria de demanar responsabilitats a l'equip de govern perquè des que va acabar la festa major passada haurien d'haver buscat una ubicació per la fira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.