La Floresta disposa de més de 450.000 euros de lliure disposició


  • Comparteix:

Membres del consell de districte de la Floresta

Membres del consell de districte de la Floresta

La Floresta ha acumulat per aquest any més de 450.000 euros de les partides de lliure disposició. Veïns i Ajuntament han d'acordar ara les inversions per a l'actual exercici i decidir en què es gastaran aquests diners. De moment, les associacions de veïns i el consistori coincideixen en què una de les prioritats és la pavimentació d'alguns carrers que serveixen d'accessos al districte. Els portaveus veïnals han reclamat en el consell del districte, celebrat aquest dilluns, que abans de concretar les actuacions finançades per la partida de lliure disposició i el romanent d'anys anteriors es decideixi què s'urbanitzarà amb el pressupost ordinari.

L'Ajuntament i les associacions de veïns tenen pendent decidir quin sector del districte s'urbanitzarà amb el pressupost ordinari del 2010. Una vegada concretat, els portaveus veïnals aposten per dedicar els més de 450.000 euros a la pavimentació dels principals carrers que serveixen d'accés al districte, com són el carrer Pere Planas, el de la Pinya i Nou de la Floresta.

El president de l'Associació de Propietaris i Veïns la Floresta Pearson, Iñaki Reixach, ha explicat que la intenció és dedicar la partida a millorar carrers que no es puguin assumir amb el pressupost ordinari.

Iñaki Reixach

S'urbanitzarà un dels sector i algun carrer dels principals. Els altres ho intentarem fer amb la partida de lliure disposició.


De la seva banda, el president del consell de districte de la Floresta, Xavier Amador, ha avançat que iniciaran el procés per decidir les inversions juntament amb les associacions i els grups de treball, però que una de les prioritats també per al consistori és la pavimentació d'aquests accessos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.