ICV inicia al setembre un procés de reorganització i l'elecció de nou president


  • Comparteix:

Xavier Boix és l'actual president d'ICV.

Xavier Boix és l'actual president d'ICV.

Iniciativa per Catalunya Verds començarà al setembre un procés de reorganització que culminarà amb l'elecció d'un nou president de l'agrupació . El partit fa un balanç positiu de la temporada que ara es tanca però creu necessari encetar un nou període que potenciï més la participació ciutadana.

Des d'Iniciativa es destaca que aquest any s'ha aconseguit engrescar un bon nombre de persones i que cal treballar per mantenir la il·lusió. És per això, que la formació es plantejarà de cara al setembre una nova forma de treballar i un procés de renovació interna. El seu objectiu és donar el màxim suport a la tasca dels tres regidors a l'ajuntament. Segons Xavier Boix, aquest procés es basa en la delegació de tasques organitzatives a persones que no ocupin càrrecs públics.

Xavier Boix

Cal renovar l'organització i que les responsabilitats organitzatives les duguin a terme persones que no siguin regidors.


La formació convocarà una assemblea local al setembre per triar un nou president, renovar la organització interna i definir les properes línies d'organització. Aquest procés, s'enllestirà però, abans de les eleccions autonòmiques. Segons reconeix Boix, aquest procés està molt relacionat amb les eleccions a la Generalitat.

Xavier Boix

Hem de fer un esforç perquè IC-V formi part del govern de la Generalitat i per això cal persones que es dediquin a aquest treball.


La formació celebrarà aquest dijous 17 de juliol un sopar a la Unió Santcugatenca per mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han recolzat la seva candidatura a les eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.