Arcadi Oliveres demana una rectificació a Solidaritat Catalana per incloure'l sense permís a les seves llistes d'adherits


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres als estudis de Cugat.cat

Arcadi Oliveres als estudis de Cugat.cat

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, ha mostrat la seva indignació amb Solidaritat Catalana per la Independència, la plataforma política de Joan Laporta, per haver-lo inclòs sense el seu permís a la llista de personalitats adherides. Altres personalitats del món cultural santcugatenc, com el periodista i escriptor Víctor Alexandre, sí que s'han adherit a la iniciativa, que planteja una candidatura conjunta de les forces polítiques per la independència.

Solidaritat Catalana per la Independència ha realitzat fa una setmana una crida amb l'objectiu de presentar una candidatura unitària independentista a les properes eleccions. D'entre les diverses personalitats que apareixen adherides a la iniciativa es troba el santcugatenc Arcadi Oliveres.

El president de la Unipau, però, diu no formar part de l'agrupació i demana una rectificació a Solidaritat Catalana per la Independència.

Arcadi Oliveres

M'ha semblat bo per part meva el no militar amb cap opció política.



El periodista i escriptor santcugatenc Víctor Alexandre sí forma part d'aquesta opció política i ha explicat a Cugat.cat els motius de la seva adhesió.

Víctor Alexandre

Jo m'hi he adherit com a català. Pel meu posicionament que ja és prou conegut. No com a membre d'un col·lectiu sancugatenc.








Solidaritat Catalana ja ha rebut el suport de més de 13.500 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.