La CUP insta a l'Ajuntament a posicionar-se a favor de la vaga general del 29-S


  • Comparteix:

La CUP demana un canvi en les polítiques estatals

La CUP demana un canvi en les polítiques estatals

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de la ciutat demana a l'Ajuntament que es posicioni a favor de la vaga general convocada pel 29 de setembre i que insti al Govern espanyol a fer un canvi en les polítiques per fer front a la crisi. En aquest sentit, els independentistes demanen que es comenci a caminar cap un canvi del model econòmic i productiu.

La demanda de la CUP s'articula sobre una proposta de moció al ple municipal, que hauria d'acollir algun partit amb representació al consistori. El membre de la formació Ignasi Bea ha explicat, en declaracions a Cugat.cat, quin és l'objectiu de la moció.

Ignasi Bea

És important que els ajuntaments prenguin una posició clara i ferma en la situació actual.


Per la CUP, la vaga general hauria de suposar un punt d'inflexió en les polítiques adoptades pel govern espanyol en relació a la crisi econòmica i servir per canalitzar el descontentament de la població. Segons els independentistes, la vaga s'articula sobre l'eix de la reforma laboral, que és la 'cirereta del pastís'. Les retallades socials i la reducció de la inversió pública són els dos altres protagonistes, segons la CUP, que han propiciat la vaga del 29 de setembre.

Ignasi Bea ha valorat les actuacions del govern espanyol durant els últims mesos.

Ignasi Bea

Cada cop hi ha menys diferències entre el que se suposa que és l'esquerra i la dreta més reaccionària.




La CUP defensa que la vaga general és un dels instruments que permetrà fer valer els drets dels ciutadans i que ha de ser una resposta a 'l'agressió' de l'executiu espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.