El PSC diu que comparar la situació econòmica actual de l'Ajuntament amb la de l'anterior mandat no té sentit


Temes relacionats

Recoder: 'Deixaré Sant Cugat en una situació econòmica millor que la que vaig trobar' (28/set/10)

L'Associació de Veïns de Mas Gener demana dimissions per la supressió de la Festa Major (28/set/10)


  • Comparteix:

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, i el secretari de política territorial, Pere Soler

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, i el secretari de política territorial, Pere Soler

El PSC ha respost les declaracions de l'alcalde, Lluís Recoder, en què afirmava que deixarà Sant Cugat en una situació econòmica millor que la que va trobar quan va accedir a l'alcaldia. El primer secretari socialista, Ferran Villaseñor, creu que la comparació amb la situació que va deixar Joan Aymerich és 'tirar pedres' contra l'antecessor de Recoder, que també era de CiU.

Recoder ha afirmat aquest dilluns en una entrevista a Cugat.cat que els comptes municipals estan millor que a l'inici del seu primer mandat. De la seva banda, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, considera que aquesta declaració no té sentit, ja que és 'tirar pedres sobre el seu antecessor', que també formava part de CiU. A més, Villaseñor ha recordat aquest dimarts en una roda de premsa els deutes que té el consistori.

Ferran Villaseñor

Si el govern fos del PSC, la comparació tindria un cert sentit, però ara l'únic que està fent és tirar pedres sobre el seu antecessor.



El PSC també ha alertat que la situació a la zona de l'estació de la Floresta és 'de perill i inseguretat per als ciutadans' i ha fet una crida a l'Ajuntament perquè ho solucioni amb l'actuació dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local.

El grup municipal ha aprofitat l'ocasió per exposar que hi ha 'manca de diàleg' entre l'equip de govern i les associacions veïnals de Mira-Sol. Aquest fet, segons el PSC, es va percebre en el passat consell de districte, quan diversos veïns es van queixar per la supressió de la Festa Major del barri de Mas Gener i per la retallada del transport en hora d'activitats extraescolars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.