Raül Grangé (ERC) dóna suport a l'organització nacionalista basca Udalbiltza


  • Comparteix:

El santcugatenc Raül Grangé és membre de Decidim.cat

El santcugatenc Raül Grangé és membre de Decidim.cat

El portaveu d'ERC a la ciutat i membre de Decidim.cat, Raül Grangé, dóna suport al manifest elaborat per l'associació de càrrecs electes catalans per la causa Udalbiltza. L'escrit es posiciona al costat dels 22 acusats de col·laborar amb ETA i membres de l'organització nacional basca. Grangé denuncia que en el cas s'imputen delictes col·lectius i subratlla que amb aquest procés es persegueix l'independentisme basc.

Udalbiltza és una institució nacional del poble basc que es va crear al 1999 amb la intenció de ser un ens connector dels municipis bascos per treballar en comú per l'autodeterminació d'Euskadi. Al 2003, l'Audiència Nacional espanyola va portar a judici l'organització perquè l'acusava de col·laboració amb ETA. El procés va finalitzar amb 22 persones detingudes, entre càrrecs electes municipals i treballadors d'Udalbiltza.

Segons Grangé, aquestes detencions perjudiquen l'independentisme basc així com també ho fa la il·legalització de llistes municipals senceres per l'antiga vinculació d'alguns dels seus membres amb Batasuna.

Raül Grangé

S'estan il·legalitzant llistes municipals perquè hi ha una persona que en el seu moment va estar vinculada a Batasuna. Això és una barbaritat.





Grangé afegeix que fent aquest tipus d'actuacions es 'perverteix la voluntat popular' i la democràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.