Ignasi Llorente (ERC): 'No crec en la teoria de la conspiració dels mitjans de comunicació'


  • Comparteix:

Moment de l'acte

Moment de l'acte

El secretari nacional d'Imatge i Comunicació d'ERC, Ignasi Llorente, no creu que hi hagi una teoria de la conspiració dels mitjans de comunicació en contra dels republicans. Llorente sí que considera, però, que el discurs d'ERC incomoda certs grups de comunicació i que és 'legítim i normal'. En aquest sentit, creu que els mitjans haurien d'explicar clarament les seves preferències i no amagar-se sota una imatge d'imparcialitat.

Llorente considera que portem pocs anys de democràcia i que és normal que el funcionament dels partits polítics i dels mitjans de comunicació, i la relació entre ells, estigui encara lluny d'altres països com al Regne Unit i als EUA.

El secretari de comunicació republicà ha explicat que en general no sent que ERC sigui maltractada pels mitjans. Tot i això, sí que entén que el discurs dels independentistes incomoda certs grups de comunicació.

Ignasi Llorente

En general no crec que hi hagi una teoria de la conspiració però sí que crec en el principi d'incertesa. El discurs d'ERC incomoda certs grups de comunicació.



En aquest sentit, Llorente fa una crida a posar les cartes sobre la taula, en el sentit anglosaxó del terme, i que els mitjans de comunicació diguin clarament per quines polítiques o per quins partits aposten.

Ignasi Llorente ha fet aquestes declaracions en el col·loqui sobre mitjans de comunicació organitzat per la secció local d'ERC. L'acte ha tingut lloc al Cucufat Café, aquest dimecres al vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.