El PP de Sant Cugat assegura que Piqué és el millor candidat a les eleccions al Parlament


  • Comparteix:

La presidenta del PP, Berta Rodríguez, ha elogiat la figura de Josep Piqué que ahir va ser proclamat oficialment com a candidat popular a les eleccions catalanes. En el seu discurs, Piqué ha defensat la validesa de l'actual constitució i ha tancat la porta a les intencions reformistes de la resta de partits catalans.

Flanquejat pel president del govern espanyol i el nou secretari general del PP, Josep Piqué ha estat proclamat candidat popular a les eleccions a la Generalitat. L'acte, celebrat a Barcelona, ha comptat amb la presència de la plana major del PP que ha tancat files a l'hora de defensar el marc constitucional vigent.

La presidenta del PP local, present a la trobada, ha destacat que Piqué sempre ha esmerçat esforços a l'hora de posar remei a les demandes dels catalans:

Berta Rodríguez

Josep Piqué és la persona idònia per representar els catalans a la Generalitat


El candidat i president del PP de Catalunya ha afirmat que els objectius reformistes dels partits responen a interessos interns. Piqué ha deixat clar que el PP mai cedirà a una reforma de la Carta Magna:

Josep Piqué

Mas i Maragall intenten canviar el marc constitucional vigent, però que no s'enganyin perquè es trobaran amb l'oposició del Partit Popular


José Mª Aznar ha presidit per primera vegada en 14 anys l'acte de nomenament del candidat popular a les eleccions catalanes. El secretari general del partit, Mariano Rajoy, també ha assistit a la trobada, que ha reunit el vice-president segon, Javier Arenas; la ministra d'Administracions Públiques, Júlia García Valdecasas, i el president de la comunitat valenciana, Francesc Camps. La trobada també ha servit per presentar els caps de llista a Girona, Tarragona i Lleida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.