Francesc Carol, nou regidor de l'Ajuntament en substitució de Recoder


Temes relacionats

Recoder formalitza aquest dimarts l'adéu a la política local (28/des/10)


  • Comparteix:

Francesc Carol

Francesc Carol

El convergent Francesc Carol serà el nou regidor del grup municipal de CiU en substitució de Lluís Recoder. Nascut a Sant Cugat fa 39 anys, Carol és llicenciat en Dret i Antropologia i actualment treballa com a director d'una entitat bancària. Va ser el màxim responsable de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a la ciutat i actualment és vocal a l'executiva de CDC a Sant Cugat.

Carol ha cursat diversos postgraus en Antropologia aplicada i Egiptologia, i actualment dóna classes d'antropologia a una fundació privada. Des de fa dos anys, Carol és columnista al 'Diari de Sant Cugat' i és un apassionat del cinema, la lectura i els passejos.

Preguntat per la feina que desenvoluparà a l'Ajuntament, Carol respon que encara desconeix quins àmbits se li encarregaran, tot i que suposa que se li atorgarà una cartera petita o, fins i tot, pot no tenir assignada cap feina concreta.

El nomenament de Carol com a regidor del grup de CiU es farà oficial al ple municipal de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.