CiU aposta per la incorporació de cares noves a les llistes per a les municipals


  • Comparteix:

CiU té ara majoria absoluta al ple municipal amb 14 regidors

CiU té ara majoria absoluta al ple municipal amb 14 regidors

La cap de llista de CiU, Mercè Conesa, aposta per incorporar cares noves a les llistes de la federació per a les properes eleccions municipals que se celebraran al maig. Amb la marxa de Lluís Recoder i Carmela Fortuny al govern de la Generalitat, la federació nacionalista vol incorporar ara altres personalitats que puguin treballar per a la ciutat. Conesa ha assegurat que les relacions amb Unió (UDC) són bones.

Mercè Conesa ha assegurat que les converses entre CDC i UDC són 'cordials' i de mà estesa per fer conjuntament la nova llista electoral on apostaran per la incorporació de cares noves. Així ho ha dit durant una entrevista a Cugat.cat.

Mercè Conesa

De cara a les municipials hem de fer un procés d'incorporació de cares noves. Amb Unió n'hem parlat de manera molt cordial i hi ha molta entesa.




Tot i els nous noms que apareixeran a les files de CiU en els propers mesos, Conesa ha explicat, però, que la renovació més important és la que ja s'ha fet amb l'adéu de Recoder i la substitució d'ella mateixa al capdavant de la federació nacionalista de Sant Cugat. Un canvi que, segons Conesa, compta amb l'aval dels membres d'Unió.

Mercè Conesa

La renovació més important que hem fet és la de cap de llista i és un canvi pel que Unió també ha apostat.






En les últimes eleccions municipals CiU va aconseguir majoria absoluta amb un total de 14 regidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.