La CUP local descarta per ara presentar-se amb altres independentistes


Temes relacionats

Guim Pros, cap de llista de la CUP per a les eleccions municipals (15/nov/10)


  • Comparteix:

La CUP ha celebrat la seva assemblea nacional

La CUP ha celebrat la seva assemblea nacional

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) iniciarà la setmana vinent el procés de debat per elaborar el programa electoral, un cop s'han marcat els eixos bàsics a escala catalana en l'assemblea nacional d'aquest diumenge. La CUP santcugatenca assegura no haver rebut cap proposta per presentar-se amb altres formacions independentistes a les eleccions municipals ni hi està treballant.

La CUP santcugatenca marcarà el seu programa electoral a través d'un procés de debat que s'iniciarà aquesta setmana. La posada en comú de propostes es farà a través de sessions temàtiques, que tractaran temes de participació, treball, urbanisme i cultura, entre d'altres.

La CUP seguirà els eixos marcats en el programa marc, que s'ha consensuat en assemblea nacional aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú. Per Ignasi Bea, membre de la CUP a Sant Cugat, l'entrada de CiU al govern fa les forces d'esquerres més necessàries que mai en el panorama local i nacional.

Ignasi Bea

La CUP és més necessària que mai davant del neoliberalisme de CiU, que porta al lliure mercat i l'externalització. Defensem els serveis públics i la justícia social.



De cara a les eleccions del maig, la plataforma santcugatenca descarta per ara presentar-se conjuntament amb altres formacions. Ignasi Bea nega haver rebut propostes d'altres partits locals i assegura que el tema ara mateix no està sobre la taula.

En la seva assemblea nacional, la Candidatura d'Unitat Popular també ha anunciat que es presentarà a la ciutat de Barcelona, fet que celebren els membres santcugatencs perquè donarà un major ressò a la plataforma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.