ICV-EUiA denuncia 'greus' mancances en el servei públic d'autobusos de la Floresta


  • Comparteix:

ICV-EUiA denuncia deficiències en el servei d'autobusos de la Floresta. Els ecosocialistes demanen uns horaris més fàcils de complir, implantar rampes per facilitar l'accés de les persones amb mobilitat reduïda i arreglar el traçat per facilitar el pas dels autobusos, especialment pel carrer de Pere Planes. El portaveu de la formació, Joan Calderon, demana un servei digne de bus per a tots els ciutadans i 'no només per als del centre de Sant Cugat'.

En un acte al districte, el regidor d'ICV-EUiA, Jaume Massanés, ha denunciat tres tipus de mancances: les característiques del vehicle, la ruta i la puntualitat.

Pel que fa al vehicle, Massanés ha explicat les queixes que el grup ha recollit dels veïns de la zona.

Jaume Massanés

No hi ha cap autobús adaptat per a la gent gran, hi ha brutícia als seients i les portes de darrere sovint no funcionen.


Quant a la ruta, ICV-EUiA es queixa del mal estat del recorregut, especialment el tram de l'avinguda Pere Planes que està sense asfaltar i, assegura, és la causa de la major part dels problemes, tant pels esvorancs i la pols quan el terra és sec com pel fang quan plou. En aquest sentit, els ecosocialistes creuen que un paviment de cinc centímetres en aquest tram, com el que es va fer a la línia 3 del bus de Valldoreix, milloraria molt la situació.

Per últim, ICV-EUiA es queixa dels retards de la línia, que són de 20 minuts o més. En aquest sentit, demanen que es recalculi el temps dels recorreguts perquè actualment els conductors haurien de córrer molt per complir els horaris d'aquestes línies per un terreny que no ho permet. A més, remarquen que la recollida d'escombraries es fa per la mateixa ruta en un horari que obliga els busos a fer parades que accentuen els retards. Per això, asseguren que caldria fer la recollida més d'hora per evitar que coincideixin dos vehicles al carrer.

De moment, els ecosocialistes no portaran aquestes queixes al ple a l'espera de la reacció de l'equip de govern a aquesta denúncia pública.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.