Principi d'acord ERC-Reagrupament per concórrer conjuntament a les eleccions


Temes relacionats

SI es presenta a les municipals i fa una crida a una candidatura amb ERC i RI (13/gen/11)


  • Comparteix:

Mireia Ingla serà la cap de llista

Mireia Ingla serà la cap de llista

ERC i Reagrupament Independentista han arribat a un principi d'acord per presentar-se conjuntament a les eleccions municipals. A l'espera del vistiplau de les respectives assemblees, les dues forces han acordat que l'alcaldable republicana, Mireia Ingla, encapçalarà la llista electoral.

Segons un comunicat d'ERC, l'entesa mantindria 'gran part' dels programes electorals de les dues formacions. En canvi, l'elaboració de la resta de la llista electoral queda pendent de negociació. Les dues forces també mantenen les portes obertes a altres formacions independentistes, en referència a la CUP i Solidaritat, per presentar-se en la mateixa candidatura.

L'alcaldable republicana, Mireia Ingla, ha valorat la gran sintonia amb els responsables de Reagrupament i s'ha mostrat convençuda que finalment s'arribarà a un acord definitiu. Són declaracions a Cugat.cat.

Mireia Ingla

Hi ha una sintonia fantàstica i estem convençuts que l'acord es farà realitat.


El membre de la gestora local de Reagrupament Artur Royo ha explicat que aquestes converses pretenen recuperar l'esperit de la manifestació sobiranista del 10 de juliol de treballar conjuntament.

Artur Royo

Volem que la ciutadania sàpiga que hem entès el missatge i que hem de retornar a l'esperit del 10 de juliol per treballar conjuntament pel mateix.






A les darreres eleccions nacionals a Sant Cugat, ERC va sumar uns 2.400 vots, un 6,3% del total, i Reagrupament, uns 500, 1,3%.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Rcat demanarà com a condició per pactar que no es reediti el tripartit a Valloreix?

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 26/gen/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.