CiU dialoga amb les entitats per crear una 'ciutat de convivència, amable i solidària'


  • Comparteix:

Moment del diàleg

Moment del diàleg

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, aposta per una ciutat de 'convivència i cohesió', a més de voler potenciar la comunicació entre entitats i consistori. Conesa prioritzarà la descentralització dels serveis socials de la ciutat i se centrarà a col·laborar amb els col·lectius desfavorits si surt elegida.

Conesa ha explicat que vol posar l'accent en la qualitat de vida per a tothom. En aquest sentit, ha afegit que el primer objectiu és la consolidació de l'espai per a als sèniors, el Xalet Negre, i la segona residència pública per a la gent gran. L'alcaldable també ha destacat la importància de col·laborar amb les persones de mobilitat reduïda a través de l'Escola d'Educació Especial de la ciutat.

L'alcaldable de CiU, Mercè Conesa, destaca la importància de les entitats locals 'en la construcció dels projectes socials'. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Busquem col·laboracions amb entitats per ajudar-nos mútuament.


Ho ha explicat aquest divendres durant el diàleg sobre convivència a la Casa de Cultura on han assistit membres de Càritas, ASDI i Intermón Oxfam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.