El futur del 'Sant Cugat Avui' es decidirà passades les eleccions municipals


  • Comparteix:

L'eina de comunicació municipal ja no s'edita actualment

L'eina de comunicació municipal ja no s'edita actualment

El futur de la revista d'informació municipal 'Sant Cugat Avui' el decidirà el proper equip de govern que surti de les eleccions. El ple municipal ha rebutjat suprimir-la com demanava la moció presentada pel PP i que buscava eliminar despeses municipals. Tots els grups municipals hi han votat en contra, tret del PP i el regidor no adscrit Fernando Vázquez-Dodero.

CiU, PSC, ICV-EUiA i ERC han valorat positivament que existeixi una eina de comunicació municipal, malgrat les discrepàncies sobre la seva pluralitat entre l'equip de govern i els grups a l'oposició.

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha destacat que cal esforçar-se encara més per retallar les despeses públiques. En aquest sentit, ha demanat la supressió de la revista municipal, com proposa el candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias.

Berta Rodríguez

Nosaltres, veient la proposta de Trias a Barcelona, creiem que aquí s'hauria de fer el mateix i suprimir la revista



El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha rebutjat la proposta del PP per 'oportunista i incoherent' perquè el PP 'no predica amb l'exemple' allà on governa.

Jordi Puigneró

Denunciar l'oportunisme del PP perquè no fan el mateix allà on governen




La revista 'Sant Cugat Avui' ja no s'editarà més aquest mandat per raons electorals. El nou consistori que es formi passades les eleccions municipals decidirà si continua o no aquesta publicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.