UDC de Sant Cugat tanca files amb Duran i Lleida


  • Comparteix:

Cristina Paraira amb altres membres de la formació en una imatge d'arxiu

Cristina Paraira amb altres membres de la formació en una imatge d'arxiu

La secció local d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC) defensa el president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, davant les veus crítiques que demanen un relleu en el lideratge de la formació. La presidenta local d'Unió, Cristina Paraira, ha destacat la 'bona feina' de Duran, del qual diu que és un 'valor' per al partit per ser el polític millor valorat de l'Estat espanyol. Paraira també ha recordat que l'ideari d'Unió defensa un Estat confederat i que haurà de ser el congrés democristià qui decideixi el posicionament sobre la independència de Catalunya.

Una de les veus crítiques dins el partit ha estat l'alcalde de Vic, que ha demanat a Duran i Lleida que no presenti candidatura al congrés que la formació ha de celebrar el 2012. Segons Josep Maria Vila d'Abadal, el partit necessita una renovació després d'estar 30 anys liderat per la mateixa persona.

Tot i que Paraira ha destacat el procés de renovació de la llista electoral de la federació nacionalista a la ciutat, ha defensat la 'bona feina' de Duran i Lleida durant aquests anys.

Cristina Paraira

El president del comitè de govern porta temps però també és el polític més valorat de l'Estat espanyol. Ha fet molt bona feina i és un valor per al partit.






Paraira ha deixat en mans del congrés del partit el futur de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.